Zaposlitveni Most 2023

Na Fakulteti za družbene vede bo v sredo, 19. aprila 2023, potekal tradicionalni Zaposlitveni most!

Letos poteka v soorganizaciji s Študentsko Organizacijo FDV, Študentsko Organizacijo ULj, Študentskim klubom Tigri, Društvom študentov kadrovskega managementa, Kariernimi centri, Fakulteto za družbene vede in Društveniki.

Dogodek se bo začel z registracijo udeležencev med 9.30 in 10.00 uro, sledila pa bo otvoritev dogodka in skupinska okrogla miza med 10.00 in 11.30 uro. V tem času boš prisluhnil različnim strokovnjakom s področja zaposlovanja in uspešnim Alumnom FDV, ki bodo delili svoje izkušnje in nasvete.Po skupinski okrogli mizi se boš lahko udeležil delavnic, ki bodo potekale po učilnicah med 11.45 in 13.15 uro. V tem času se bodo izvajale naslednje delavnice z izkušenimi izvajalci:
– CV klinika (prijavnica: https://popr.uni-lj.si/leap/appointments.html?types=47)
– Projektni management (prijavnica: https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=10743&service=Careers%20Service)
– Poslovni bonton (prijavnica: https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=10745&service=Careers%20Service)

Pozor! Na delavnice se je potrebno dodatno prijaviti.

Ob 13. uri pa se bodo začeli težko pričakovani zmenki z zaposlovalci! Zaposlovalce boste obiskovali v skupinah po 4, da bo komunikacija malce bolj sproščena in časovno ustrezna. Na voljo boste imeli 15 minut, v katerih se vam bodo zaposlovalci na kratko predstavili, nato pa jim boste lahko zastavljali vprašanja. Po pretečenih 15 minutah vas bomo usmerili k naslednjemu zaposlovalcu. Ob tej priložnosti bo organizirana tudi pogostitev, kjer boš ponovni imel priložnost za mreženje z zaposlovalci.Spremljaj Facebook dogodek, kjer bomo sproti razkrivali podjetja, ki se nam bodo pridružila in glavne goste, ki jih boš lahko slišal na uvodni okrogli mizi!

Na dogodek je obvezna predhodna prijava: https://popr.uni-lj.si/leap/event.html?id=10175&service=Careers%20Service

Posebna zahvala pa pripada spletnem portalu student.si, katerega pomoč pri oglaševanju in vzpostavitvi dogodka je bila neprecenljiva.